Vegetarisch Valkenburg: restaurant El Castillo

Vegetarisch-Valkenburg-restaurant-El-Castillo

Gastvrij voor vegetariërs is restaurant El Castillo in Valkenburg zeker. Midden in het centrum vlak bij de mooie Grendelpoort ligt onverwachts toch een groot restaurant, maar met een intieme en feestelijke sfeer. Er zijn fonteinen, watervallen, leguanen, papegaaien, nepflamingo’s, sombrero’s: je Mexicaanse beleving is helemaal compleet.

Er is een aparte vegetarische kaart met gerechten die mij eigenlijk allemaal even lekker leken. Mijn San Antonio Chimi (grote gefrituurde tarwetortilla gevuld met courgette, mais, ananas, ui, paprika, guacamole en kaas) beviel erg goed en was uitbundig gegarneerd: een Mexicaans feestje op je bord. De hoofdgerechten wordt geserveerd met een schaal Yambalaya rijst, zoete maïs en bonen. Met een volle maag en een feestelijk gevoel naar huis!

Restaurant El Castillo
Muntstraat 6
Valkenburg aan de Geul

About the author

Leonie

Benieuwd wie al dit lekkers kookt, fotografeert, beschrijft en wie die leuke reisjes maakt? Nou, dat ben ik! Ik ben Leonie, eind twintig, Limburgse, foodie, vegetariër, tekstschrijver, stille ecowarrior, citytripper en gek op lezen. Neus lekker rond!

Leave a comment: