Vegetarisch Utrecht: eethuis Vers

Vegetarisch Utrecht eethuis vers

Met een perfecte centrale ligging pal langs de Utrechtse grachten loop je er bijna langs. Niet doen, want het eethuis Vers is echt een culinaire stop waard. De gezellige inrichting en de inspirerende menukaart gaven bij mij de doorslag om er te gaan lunchen. Lekker druk was het er zeker, maar gelukkig nog twee vrije plekjes aan het raam waar we mooi uitzicht hadden op de grachten en de vele voorbijgangers.

De menukaart had me al overtuigd, maar nu was het tijd om te kiezen. Vegetarische opties staan netjes aangegeven met een (v), altijd handig! De verse tagliatelle met venkel, courgette en citroen klonk als muziek in de oren, net als het broodje VERS met geitenkaas, tomatensaus, paprika, olijven, kappertjes en rucola. Niet zomaar een broodje, maar warm Arabisch brood. En natuurlijk ook vers bij Vers.

Vegetarisch Utrecht eethuis Vers
Aanvallen! Ik vind dat je proeft of iets vers is als je alle smaken ook afzonderlijk kunt proeven. Dat was zeker het geval bij de tagliatelle waar we allebei helemaal verliefd op waren! Ik ben sowieso dol op ‘kale’ pasta zonder dikke saus, met kruiden en olie als smaakmaker. Helemaal en honderd procent goedgekeurd, deze pasta. Je kreeg er ook nog een lekkere salade bij. Zeker een volwaardige maaltijd:) Het warme Arabische brood met allerlei groenten en geitenkaas was ook erg lekker. Vers, maar wel minder vullend omdat het brood nogal plat was.

Vegetarisch Utrecht eethuis Vers
Het is alweer een tijdje geleden dat ik Vers een bezoekje aandeed, maar zodra ik Utrecht weer een bezoekje breng, kom ik snel weer eens eten. Vers als vers is staan er geregeld nieuwe gerechten op de kaart, die het ontdekken weer waard zijn. Ik vind eethuis Vers een hele leuke hotspot met een goede ligging, waar je lekker en vegetarisch kunt eten voor een normale prijs.

Eethuis Vers

Oudegracht 212
3511 NS Utrecht

About the author

Leonie

Benieuwd wie al dit lekkers kookt, fotografeert, beschrijft en wie die leuke reisjes maakt? Nou, dat ben ik! Ik ben Leonie, eind twintig, Limburgse, foodie, vegetariër, tekstschrijver, stille ecowarrior, citytripper en gek op lezen. Neus lekker rond!

Leave a comment: