Vegetarisch lunchen bij Vers in Maastricht

Vegetarisch lunchen Maastricht

Alle leuke, nieuwe hotspots die erbij komen waar je vegetarisch lunchen een klein feestje is, verwelkom ik met liefde. Zo ook Vers in Maastricht, de nieuwe lunchroom die ongeveer tussen het Vrijthof en de Markt ligt. Het was een druilerige zondagmiddag, dus ik heb extra lang mogen genieten van de gezellige sfeer en een superverse vegetarische lunch.

Vegetarisch lunchen maastricht vers

Het is echt een lunchplek: Vers heeft soepen, salades, smoothies en sapjes. Natuurlijk kun je ook koffies en thee bestellen. Ik ging voor de rijker dan rijk gevulde rode linzensoep geserveerd met wat brood, waarop ik bijna de hele zondag heb geteerd. Ik denk dat er wel een halve liter in de eigenzinnige designkom zat. Toen mijn vriendinnetje de salade met brie kreeg geserveerd, kon ik een jaloerse blik Vegetarisch lunchen maastrichtnaar haar bord niet onderdrukken. Aan de foto te zien, snap je vast waarom. Na een lekkere cappuccino werd het tijd om de kou weer te trotseren, maar wel met een volle maag!

Vers

Grote Gracht 31
6211 ST Maastricht

Vegetarisch lunchen maastricht

About the author

Leonie

Benieuwd wie al dit lekkers kookt, fotografeert, beschrijft en wie die leuke reisjes maakt? Nou, dat ben ik! Ik ben Leonie, eind twintig, Limburgse, foodie, vegetariër, tekstschrijver, stille ecowarrior, citytripper en gek op lezen. Neus lekker rond!

Leave a comment: