Vegetarisch Heerlen: BAM brood en meer

Vegetarisch Heerlen BAM brood en meer

Zeker een van de allerhipste lunchrooms van Heerlen: BAM! Hier komt tout Heerlen voor serieus lekkere koffie, een detoxing sapje of een stevige lunch met BAM-brood. BAM hipt de alsmaar hipper wordende Geleenstraat van Heerlen zeker verder op. Neem plaats aan een schoolstoeltje en schuif aan voor een lekkere lunch of gezellige koffiepauze. Aan het interieur zie je dat het met veel liefde is ingericht, erg leuk!Vegetarisch Heerlen BAM sap

Vegetarisch Heerlen Bam binnenDe kaart van BAM is echt leuk. Verse sapjes, luxe belegde boterhammen met zat vega-opties, altijd wisselende hartige en zoete taarten of gewoon een tussendoortje met groente om in de hummus te dippen, geweldig! In een gekke bui koos ik een keer het DETOX sapje, dat echt superlekker was. Je bestelt het, het wordt vers gedraaid en geserveerd in zo’n grote mason jar. Ook echt een lekker plekje voor een koffiestop.

BAM brood en meer

Geleenstraat 72
6411 HT Heerlen

Meer veggie hotspots? Check de kaart!

About the author

Leonie

Benieuwd wie al dit lekkers kookt, fotografeert, beschrijft en wie die leuke reisjes maakt? Nou, dat ben ik! Ik ben Leonie, eind twintig, Limburgse, foodie, vegetariër, tekstschrijver, stille ecowarrior, citytripper en gek op lezen. Neus lekker rond!

Leave a comment: