Vegetarisch Garmisch: restaurant Colosseo

Vegetarisch-Garmisch-restaurant-Colosseo

Op vakantie in het Bourgondische Zuid-Duitsland, aan de voet van de hoogste berg van Duitsland, daar was het aan mij op zoek te gaan naar een vegetarische maaltijd. Hier ontdekte ik restaurant Colosseo: onooglijk van buiten, maar sfeervol van binnen. Ik zag de uitgebreide en vriendelijk geprijsde menukaart en besloot de gok te wagen.

Als je binnenkomt, word je meteen afgeleid door een gouden plakkaat van een prijs dat het restaurant gewonnen heeft, maar de heerlijke geur uit de steenoven trok het meest mijn aandacht. De keuze aan tafel was snel gemaakt:pizza Vegetariana. Voor ongeveer €8,- krijg je een enorme pizza die nog over verder reikt dan je grote pizzabord. Heerlijk zoet gegrilde groenten, niet te veel kaas en een heerlijke krokante en dunne bodem. Zeker een van de beste pizza’s die ik ooit heb gegeten.

Restaurant Colosseo
Klammstraße 7
82467 Garmisch-Partenkirchen

About the author

Leonie

Benieuwd wie al dit lekkers kookt, fotografeert, beschrijft en wie die leuke reisjes maakt? Nou, dat ben ik! Ik ben Leonie, eind twintig, Limburgse, foodie, vegetariër, tekstschrijver, stille ecowarrior, citytripper en gek op lezen. Neus lekker rond!

Leave a comment: