Vegetarisch Den Haag: lunchroom Juni ♥

Vegetarisch Den Haag Juni

Een tijd geleden was ik op ontdekking in culinair Den Haag. Ik was er op een dinsdag en een woensdag en dat bleek achteraf geen goed idee. Alle vegetarische restaurants die op mijn wishlist stonden waren helaas gesloten. Gelukkig heb ik voor de lunch wel nog een superleuke veggie-/culi-ontdekking gedaan, waar ik heel enthousiast van werd.

Vegetarisch Den Haag Juni 3

Ik heb werkelijk heerlijk vegetarisch geluncht in de lunchroom Juni, in hartje Den Haag. Ben je zelf nog eens in onze Hofstad, dan raad ik deze culi hotspot met liefde aan. ♥

Toegegeven: Juni trekt veel vrouwen aan. Met een kaart die voornamelijk is gericht op allerlei lekkere soorten thee en allerhande zoetigheid, is dat natuurlijk te verwachten. Ik ben meestal van de hartige en ook vegetarisch was dit geen enkel probleem. Ik was snel verkocht: er was verse quiche. Verse quiche met spinazie, tomaatjes en vijgen(!)… creatief, culinair én helemaal vegetarisch. Samen met een kopje ‘De Juni Melange’ thee was het de perfecte lunch.

Vegetarisch lunchen bij Juni

Molenstraat 63
2513 BJ Den Haag

Website: junilekkernijen.nl

Vegetarisch Den Haag Juni 2

About the author

Leonie

Benieuwd wie al dit lekkers kookt, fotografeert, beschrijft en wie die leuke reisjes maakt? Nou, dat ben ik! Ik ben Leonie, eind twintig, Limburgse, foodie, vegetariër, tekstschrijver, stille ecowarrior, citytripper en gek op lezen. Neus lekker rond!

Leave a comment: