Veggie Variation top 5 meest verfrissende recepten

Snelle-ijsjes-van-watermeloen

Ook hier bij Veggie Variation worden er maatregelen getroffen voor de hittegolf. Een duik in het archief naar de meest verfrissende recepten helpt om deze hete dagen te overleven. Sterkte en smakelijk eten!

Snelle ijsjes van watermeloen
De meloen wordt heerlijk zoet als je ‘m invriest! Een superleuk idee om een gezond ijsje te maken in de zomer, ook een leuke serveertip voor meloen.

Spread van doperwten, feta en munt
Heerlijk fris is deze makkelijk te maken spread. Superlekker op een geroosterd stokbroodje of volkoren toastje.

Hollandse zomersalade
Een lekker frisse salade mag toch niet ontbreken in deze lijst. Deze salade komt helemaal uit de Nederlandse grond. Lekker vers en lokaal!

Avocadosoep met komkommer
Koude soep? Met dit weer wil je niets liever! Lekker vullend door de avocado, lekker fris door de komkommer. De ideale zomerlunch…

Koude vegetarische wraps, Griekse stijl
Een van de favoriete recepten van de volgers van Veggie Variation is dit zomerse recept van koude wraps. Snel, makkelijk en supersmakelijk: met deze wraps maak je iedereen blij:)

Heb je zelf ook een verfrissend toprecept waar jij deze hete dagen mee doorkomt?
Laat een reactie achter!

About the author

Leonie

Benieuwd wie al dit lekkers kookt, fotografeert, beschrijft en wie die leuke reisjes maakt? Nou, dat ben ik! Ik ben Leonie, eind twintig, Limburgse, foodie, vegetariër, tekstschrijver, stille ecowarrior, citytripper en gek op lezen. Neus lekker rond!

Leave a comment: