The best of Veggie Variation 2013

best-of-2013

Dol ben ik op jaaroverzichten. Aan het einde van het jaar blik ik graag terug en 2013 was een bijzonder jaar voor Veggie Variation. De blog zag voor het eerst het licht in maart 2012, maar toen was vooral nog het een online receptenoverzicht voor vriendinnen en familie. Ik kreeg er erg veel plezier in en besloot om het open te stellen voor een groter publiek. Eind mei (2013) maakte ik een Facebookpagina en via deze weg kreeg ik meer en meer leuke reacties (en likes).

Veggie Variation facts 2013:

• In 2013 zijn er 113 berichten geplaatst
• De Facebookpagina bereikte 150+ likes!
• Ik won een kookwedstrijd met mijn tarte tatin met pompoen en geitenkaas!
• Ik mocht producten testen voor mijn blog
• De blog voorzien van een nieuwe lay out en indeling (véél werk!)
• Inmiddels 40+ volgers via Bloglovin’
• Een van de weinige blogs met laagdrempelige vegetarische recepten

The best of Veggie Variation

Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de recepten… Wat waren dé ontdekkingen van 2013? De geheel plantaardige Seitan Bourguignon met Kerst was erg lekker! Er zijn in 2013 twee heerlijke lasagnes uit de oven getoverd, een klassieke en eentje met pompoen. Verder was de gevulde bolcourgette ook niet verkeerd en gingen we op de Aziatische toer met een heerlijke groene Thaise curry en gevulde rijstvellen. Een Hollandse verrassing was de spitskoolstamppot en de venkelsoep was zeker ook onverwacht lekker. Een zoete traktatie die ik zeker kan aanraden is de New York Cheesecake!

Nu is 2013 bijna voorbij en kunnen we met veel honger uitkijken naar 2014! Naast terugblikken, ben ik nóg meer fan van goede voornemens! Wordt vervolgd…

About the author

Leonie

Benieuwd wie al dit lekkers kookt, fotografeert, beschrijft en wie die leuke reisjes maakt? Nou, dat ben ik! Ik ben Leonie, eind twintig, Limburgse, foodie, vegetariër, tekstschrijver, stille ecowarrior, citytripper en gek op lezen. Neus lekker rond!

Leave a comment: