Tarte tatin met pompoen en geitenkaas

Tarte-tatin-met-pompoen-en-geitenkaas

Na lang wachten volgt nu het tarte tatin recept waarmee ik de Smaakmakend kookwedstrijd 2013 heb gewonnen. Het thema van de kookwedstrijd was herfst en Smaakmakend is het magazine van de biologische winkel, dus het was vooral lekker puur koken. Zelf moet ik nog even geduldig wachten op mijn prijs, een blauwe KitchenAid!

Tarte tatin met pompoen en geitenkaas

Ga voor mijn recept naar:

http://www.smaakmakend.nl/content/winnend-recept-kookwedstrijd-magazine-smaakmakend-tarte-tatin-van-pompoen-geitenkaas-en-tijm

Vegetarisch recept
Voor 3-4 personen
Duurt ongeveer 60 minuten

About the author

Leonie

Benieuwd wie al dit lekkers kookt, fotografeert, beschrijft en wie die leuke reisjes maakt? Nou, dat ben ik! Ik ben Leonie, eind twintig, Limburgse, foodie, vegetariër, tekstschrijver, stille ecowarrior, citytripper en gek op lezen. Neus lekker rond!

2comments
Click here to add a comment

Leave a comment: