Review: visvrije tonyn van De Vegetarische Slager

review-visvrije-tonyn-van-De-Vegetarische-Slager

Oud & Nieuw wordt bij ons standaard gevierd met een tafel vol lekkers om van te genieten tijdens de Nieuwjaarsconference. Ik denk dat het er bij heel veel Nederlandse gezinnen ongeveer hetzelfde uitziet. Op een gegeven moment hadden we onze vaste favorieten voor op tafel en mijne was: je raadt ’t al… tonijnsalade. Ik ga jullie niet vervelen met een lang verhaal over tonijn en bijvangst, maar wil vooral een ode brengen aan de heerlijke smaak van tonynsalade en vermelden dat het weer kan.

Stap 1: Zoek een verkooppunt op van de Vegetarische Slager.
(update: tegenwoordig is de Albert Heijn ook een verkooppunt)
Stap 2: Koop een verpakking Visvrije Tonyn (160g, €3,69)
Stap 3: Laat deze ontdooien en meng met 70g mayo en 1 tl sambal
Stap 4: Geniet met volle teugen, want deze tonynsalade is gewoon beter dan tonijnsalade.

Het is precies zo vezelachtig, net als tonijnsalade. De geur is iets milder, wat ik wel fijn vind. De smaak is gewoon super! Hou je van tonijnsalade en zorg je goed voor je karma? Dan is deze tonynsalade zeker de moeite (en de €3,69) waard. Tonijn zonder schuldgevoel: halleluja!

About the author

Leonie

Benieuwd wie al dit lekkers kookt, fotografeert, beschrijft en wie die leuke reisjes maakt? Nou, dat ben ik! Ik ben Leonie, eind twintig, Limburgse, foodie, vegetariër, tekstschrijver, stille ecowarrior, citytripper en gek op lezen. Neus lekker rond!

Leave a comment: