NIEUWE WEBSITE! Neem de rondleiding

Nieuwe-website-veggie-variation-vegetarische-recepten

Het is zover! Je bevindt je op de spiksplinternieuwe website van Veggie Variation. Ik heb na jaren de oude .blogspot.nl vaarwel gezegd en veggievariation.nl een feit geworden. Hoera!

En, hoe vind je het hier? Ik ben stiekem wel een beetje trots. Wacht… ik geef je the grand tour:

vegetarische receptenVegetarische recepten
Jullie kennen Veggie Variation natuurlijk allemaal vooral van die lekkere, vegetarische recepten. Op deze nieuwe website kun je makkelijk jouw favoriet vinden tussen alle 250+ recepten in het receptenoverzicht. Ben je al bij een recept, dan zoek je in de zoekbalk op ingrediënt of zoekwoord. Ook zie je hier welke andere recepten populair of recent zijn en welke andere recepten je waarschijnlijk ook leuk vindt. Ben je helemaal enthousiast of heb je een vraag, dan kun je zoals vanouds een opmerking achterlaten. Je favoriete recept delen via Facebook, Twitter of Pinterest is tegenwoordig ook een stuk makkelijker! Doen, hè?

Vegetarische hotspotsvegetarische adresjes
Vegetarisch eten is niet alleen leuk in je eigen keuken, maar ook in restaurants of tijdens een citytrip. Je moet dan wel even weten waar en daar help ik je graag bij! Van eet-reisverslagen heb ik er inmiddels al heel wat verzameld. Mijn paradepaardje is dan ook de Veggie Variation Hotspots Kaart. Zit er ook een bij jou in de buurt? Wil je me attenderen op een leuke vegetarische hotspot? Laat een berichtje achter op Facebook of stuur een e-mail naar veggievar [@] gmail.com! Doe ondertussen even leuke reisinspiratie op bij het overzicht van hotspots of op de kaart.


Veggie Lifestyle
Vegetarisch leven is zoveel meer van vegetarisch eten. Ik wil jullie dan ook graag inspireren om groener te leven. Met een kijkje in mijn queeste om zo duurzaam mogelijk te leven, doe je hopelijk nog wat inspiratie op voor jezelf! Hoe ga je bijvoorbeeld duurzaam op vakantie? Of bewaar je verse kruiden het langst? Binnenkort nog véél meer in deze rubriek:)

Ben je een oude, vertrouwde Veggievolger? Ik ben heel blij om je hier weer te zien! Nieuw gezicht? Kom er gezellig bij, want jullie als volgers maken het onderhouden van een website juist leuk! Bedankt iedereen:)

About the author

Leonie

Benieuwd wie al dit lekkers kookt, fotografeert, beschrijft en wie die leuke reisjes maakt? Nou, dat ben ik! Ik ben Leonie, eind twintig, Limburgse, foodie, vegetariër, tekstschrijver, stille ecowarrior, citytripper en gek op lezen. Neus lekker rond!

2comments
Click here to add a comment

Leave a comment: