Mexicaanse wraps met kidneybonen en sugarsnaps

Mexicaanse-wraps-met-kidneybonen-en-sugarsnaps

Favoriet bij ons thuis: deze gemakkelijke Mexicaanse wraps boordevol bonen. Kidneybonen stelen in dit gerecht de show en worden bijgestaan door peultjes, paprika, maïs, tomaten en ijsbergsla voor een kleurrijk, Mexicaans feestje! Doe je mee?

Mexicaanse wraps met kidneybonen en sugarsnaps

• 6 wraps (zelfgemaakt)
• 1 blik kidneybonen, afgespoeld
• 1 rode paprika
• 1 blik gezeefde tomaten
• 1 blikje maïs
• 2 kleine blikjes tomatenpuree
• 1 zak sugarsnaps (diepvries, 400g)
• 1 bekertje zure room (200g)
• zakje ijsbergsla (200g)
• oregano
• zout

Snijd de paprika in blokjes. Wok ze samen met de sugarsnaps in weinig vocht in 5 tot 7 minuten beetgaar. Voeg de gezeefde tomaten, de maïs, de tomatenpuree en de kidneybonen toe en warm door. Breng op smaak met zout en oregano. Verwarm de wraps in een droge, hete pan en bekleed elke wrap met de vulling, een lepel zure room en wat ijsbergsla. Vouw de Mexicaanse wraps dicht en smullen maar!

Vegetarisch recept
Voor 3 personen
Duurt ongeveer 25 minuten

About the author

Leonie

Benieuwd wie al dit lekkers kookt, fotografeert, beschrijft en wie die leuke reisjes maakt? Nou, dat ben ik! Ik ben Leonie, eind twintig, Limburgse, foodie, vegetariër, tekstschrijver, stille ecowarrior, citytripper en gek op lezen. Neus lekker rond!

Leave a comment: