Wie heeft het lekkerste kaasbroodje? HEMA, AH to go of Bakker Bart?

Wie-heeft-het-lekkerste-kaasbroodje

Vegetariërs hebben een beetje het imago altijd gezond te eten. Nou, als ik onderweg ben en ik heb echt bijna een hypo, dan wil ik me nog wel eens vergrijpen aan een van de ongezondste snacks die ik maar kan verzinnen. Mijn eigen guilty pleasure is een kaasbroodje. En die krijg je natuurlijk bijna overal. De vraag is: waar krijg je de lekkerste?

Wie heeft het lekkerste-kaasbroodje-AHWe gaan eerst even langs de AH to go. Ergens tussen de vele broodjes vind je voor €1,50 ook het kaasbroodje. Na het afrekenen kun je hem kort opwarmen. Doe dit niet langer dan 20 seconden: je gaat al dood van de honger en wilt niet 1) je mond verbranden en daar drie dagen last van hebben 2) nóg een half uur wachten voordat je kunt eten.. Het deeg is lekker krokant, niet te vet. De krokantheid is nog al eens wisselend. De vulling is een beetje weinig, maar wel een lekkere kaassmaak.

Het volgende broodje is van Bakker Bart. Ik reken €1,60 af voor een Wie-heeft-het-lekkerste-kaasbroodje-Bakker-Bartkaasbroodje. Er wordt gevraagd of je ‘m opgewarmd wilt hebben, dat is wel lekker. Maar dan ga je ‘m eten en je vraagt jezelf af of je wel het goede broodje hebt gekregen: er is genoeg vulling, maar deze heeft geen (lekkere) kaassmaak, is veel te zout en het deeg is ook al niet super. Dit kaasbroodje is niet helemaal volgens bart(jens)!

Wie-heeft-het-lekkerste-kaasbroodjeOnze oerhollandse HEMA biedt ook een kaasbroodje aan. Onder de grillamp blijven ze lekker krokant, hoewel dit natuurlijk niet erg ecofabulous is. Dit broodje is een beetje vettig, maar: 1) heeft een lekker krokante korst, 2) een royale, kazige vulling en 3) is lekker romig en knapperig tegelijk.

HEMA gaat ervandoor met de hoofdprijs!

About the author

Leonie

Benieuwd wie al dit lekkers kookt, fotografeert, beschrijft en wie die leuke reisjes maakt? Nou, dat ben ik! Ik ben Leonie, eind twintig, Limburgse, foodie, vegetariër, tekstschrijver, stille ecowarrior, citytripper en gek op lezen. Neus lekker rond!

1comment
Click here to add a comment

Leave a comment: