Koffiehotspot: Het Apeldoorns Koffiehuys

Apeldoorns Koffiehuys

Raak je een keer verzeild in de binnenstad van Apeldoorn met een onweerstaanbaar verlangen naar koffie? Zelf zocht ik een plekje om bij te kletsen met een vriendin die ik al véél te lang niet gezien had. Je moet even weten waar het ligt, maar het Apeldoorns Koffiehuys is echt een superleuke hotspot om je koffiepauze door te brengen of om toe te geven aan je zoete zin. Aangezien wij alle tijd nodig hadden om Apeldoorns koffiehuysuitgebreid bij te kletsen, bestelden we voor ons tweeën een mini High Tea. Bij Het Apeldoorns Koffiehuys zijn er trouwens High Teas in alle soorten en maten, erg leuk.

Geef bij je bestelling even aan dat je vegetariër bent en je krijgt lekkere vega sandwiches. Tijdens het wachten op je bestelling, geniet je van de leuke inrichting en sfeer. Steigerhout, mooie tegeltjes en ruw beton. De vriendelijke bediening brengt je een mooi plateau met zelfgebakken appeltaart, brownies, worteltaart en verse vegetarische sandwiches. De heerlijke zoetigheden worden vergezeld door geurige kopjes Simon Lévelt thee. Dat kletst lekker weg:)

Het Apeldoorns Koffiehuys

Korenpassage 37
7311 LZ Apeldoorn

About the author

Leonie

Benieuwd wie al dit lekkers kookt, fotografeert, beschrijft en wie die leuke reisjes maakt? Nou, dat ben ik! Ik ben Leonie, eind twintig, Limburgse, foodie, vegetariër, tekstschrijver, stille ecowarrior, citytripper en gek op lezen. Neus lekker rond!

Leave a comment: