Hoera! Veggie Variation 4 jaar + WINACTIE

Hoera! Veggie Variation 4 jaar + WINACTIE

Vergeet niet om je successen te vieren!

Op 7 maart 2012 ging het eerste recept van Veggie Variation online en héél cliché: ik had toen niet kunnen denken dat ik na vier jaar nog steeds intensief en met veel plezier zou bloggen. Sommige dingen lopen echt uit de hand;) Ik heette jullie welkom met een plaattaart met witlof en mozzarella. Supergrappig om te zien hoe je groeit in die vier jaar (vooral mijn fotografie is gelukkig een beetje verbeterd!).

Dus Veggie Variation is vandaag vier geworden en daar hoort een klein feestje bij met slingers (zie foto boven), zoetigheid (genoeg recepten hier) en natuurlijk cadeautjes… En het leuke van een blog is dat niet de blogger cadeautjes krijgt, maar de lezers! Want zonder de lezers was het hier maar een saaie boel en had ik het nog geen maand volgehouden… Dus superbedankt allemaal en doe lekker mee met de winactie:)

Ook zo blij dat Veggie Variation 4 jaar is geworden?

En wil jij een supergrote foodbox winnen van Lima ter waarde van €100,-?

  1. Like Veggie Variation op Facebook (maar dat deed je al, toch?).
  2. Like en deel de winactie op Facebook.
  3. Maak kans op een supertoffe foodbox van Lima ter waarde van €100,-!

Waarom wil je dit winnen?
Uhm… foodbox, altijd ontzettend leuk! Maar deze is ook nog eens van Lima, dus je box zit bomvol 100% biologische, 100% vegetarische kwaliteitsproducten, waar je dus wel even mee vooruit komt…

About the author

Leonie

Benieuwd wie al dit lekkers kookt, fotografeert, beschrijft en wie die leuke reisjes maakt? Nou, dat ben ik! Ik ben Leonie, eind twintig, Limburgse, foodie, vegetariër, tekstschrijver, stille ecowarrior, citytripper en gek op lezen. Neus lekker rond!

Leave a comment: