Goede veggie voornemens 2016

Goede-veggie-voornemens-2016

Wauw, wat is het slecht afgelopen met mijn goede veggie voornemens uit 2015… Oké, de nieuwe website is er. Tijdens februari bonenmaand zijn er volop peulvruchten op tafel gekomen en ik heb in ieder geval één keer zelf pasta gemaakt. Van alle goede voornemens zijn de meeste gesneuveld, dus waarom dit jaar nieuwe maken? Nou, gewoon omdat het leuk is:) En heel groen, want ik ga een beetje recyclen…

  1. Happiness is homemade
    Dit jaar ga ik proberen zoveel mogelijk zelf te maken. Natuurlijk kook ik al zo met verse ingrediënten zonder pakjes en zakjes, maar dit jaar wil ik een stapje verder gaan. Bewerkte producten, zoals brood en pasta, maar ook beautyproducten zoals zeep en deodorant wil ik helemaal zelf gaan maken. En ik verklap jullie natuurlijk hoe ik dat allemaal ga doen.
  2. Hotspothemel
    Reizen is geweldig. Eten is geweldig. De combinatie is de hemel en ik wil jullie meenemen. Ik heb al een SUPERTOFFE hotspotkaart, maar die mag altijd nog uitgebreid worden wat mij betreft. Op het reiswensenlijstje van 2016 staan Dublin, Edinburgh, Antwerpen en Barcelona, maar bij mij weet je het maar nooit…
  3. Food for thought
    Veggie Variation is begonnen als receptenpagina, maar is langzaam uitgegroeid tot veel meer dan dat. Hoewel lekkere, vegetarische recepten nog steeds de boventoon voeren, wil ik ook mijn journalistieke kant laten doorschemeren op de website. Hopelijk wordt voedselduurzaamheid zo net zo boeiend voor jullie als dat het voor mij is.

Zo, ik hou het eens bij deze drie mooie, grote voornemens. Dat komt de haalbaarheid vast ten goede. Intussen ga ik natuurlijk nog meer mijn best doen om Veggie Variation tot grote hoogtes te tillen. Ik ga hard werken om vaak te posten, maar ik wil ook niet te streng worden voor mezelf, want dit bericht had ik eigenlijk een week geleden al willen posten. Beter laat dan nooit:)

Hebben jullie nog goede (veggie) voornemens? Deel ze en inspireer elkaar voor een groen 2016!

About the author

Leonie

Benieuwd wie al dit lekkers kookt, fotografeert, beschrijft en wie die leuke reisjes maakt? Nou, dat ben ik! Ik ben Leonie, eind twintig, Limburgse, foodie, vegetariër, tekstschrijver, stille ecowarrior, citytripper en gek op lezen. Neus lekker rond!

Leave a comment: